06-02-2021 | ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

 

                                                                                                      ΑΘΗΝΑ   06/02/2021

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΣΕ  ΤΑΚΤΙΚΗ  ΓΕΝΙΚΗ  ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

 

Συνάδελφοι Συνεταιριστές

Ο Συνεταιρισμός Επαγγελματιών Ψυκτικών Ελλάδος (Σ.Ε.Ψ.Ε.  Σ.Π.Ε) σας ενημερώνει ότι την Κυριακή 28/02/2021 και ώρα 09:30 θα πραγματοποιηθεί με χρήση ψηφιακών μέσων (τηλεδιάσκεψη) η

Ετήσια Τακτική  Γενική  Συνέλευση των μελών  του  Σ.Ε.Ψ.Ε.  Σ.Π.Ε.

Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί η απαραίτητη απαρτία, η Τακτική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί χωρίς δεύτερη ειδοποίηση με τον ίδιο τρόπο και με τα ίδια ακριβώς θέματα την Κυριακή 07/03/2021 και ώρα 09:30

 

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

 

  1. ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΧΡΗΣΕΩΝ 2019 και 2020  ΚΑΙ  ΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ Σ.Ε.Ψ.Ε.
  2. ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ  ΚΑΙ  ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ Δ.Σ. ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ 2019 και 2020.
  3. ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΟΠΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒ. ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ 2019 και 2020.
  4. ΕΓΚΡΙΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ και ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ Δ.Σ. -  Ε.Σ. και ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΟΡΚΩΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ.
  5. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Γ.Σ. ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ:  (Έλεγχος Ορκωτών Ελεγκτών, Αποζημίωση μελών Δ.Σ., Πρόσθετη ετήσια έκπτωση – Πιστωτικά τιμολ.)
  6. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕΡΙΔΙΑ.
  7. ΕΓΓΡΙΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΝΕΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΩΝ, ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΩΝ & ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΡΟΠΟΥ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΥΤΩΝ.
  8. ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ  ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ και ΕΠΟΠΤΙΚΟΥ.

Συνάδελφοι Συνεταιριστές,

Καλείστε να υποβάλλετε υποψηφιότητες για το Διοικητικό Συμβούλιο ή το Εποπτικό Συμβούλιο. Οι υποψηφιότητες υποβάλλονται ηλεκτρονικά μέχρι και τις 25/02/2021 σύμφωνα με την ενημέρωση που ακολουθεί.

Καλείστε να συμμετάσχετε όλοι ενεργά στις διαδικασίες της Τακτικής Γ.Σ.  του Συνεταιρισμού.

Η συμμετοχή σας είναι επιβεβλημένη  και κρίνεται άκρως απαραίτητη.

 

Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή στην Γενική Συνέλευση αποτελεί η διαδικασία ταυτοποίησης.

Ακολουθεί η σχετική ενημέρωση για την συμμετοχή σας και την παρακολούθηση των εργασιών της Γ.Σ. καθώς και για την διαδικασία εκλογής των νέων οργάνων Διοίκησης.


 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Συνάδελφοι Συνεταιριστές,

Για την συνέχιση και απρόσκοπτη λειτουργία του Συνεταιρισμού μας, είναι απολύτως αναγκαίο να προβούμε στην διεξαγωγή της ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης από την οποία θα προκύψει και η εκλογή νέων οργάνων Διοίκησης όπως ορίζεται στην σχετική νομοθεσία και το Καταστατικό μας.

Όπως αντιλαμβάνεσθε όμως, λόγω του COVID-19 και των έκτακτων συνθηκών που επικρατούν, θα πρέπει και εμείς να προσαρμόσουμε ανάλογα τις διαδικασίες, αξιοποιώντας τις σύγχρονες τεχνολογικές μεθόδους που προσφέρονται, ώστε να πραγματοποιηθεί η Τακτική Ετήσια Γ.Σ. με δυνατότητα συμμετοχής όλων των μελών εξ αποστάσεως.               

                Για την διεξαγωγή της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης, ο Σ.Ε.Ψ.Ε. εξασφάλισε συνεργασία με την μεγαλύτερη και ασφαλέστερη πλατφόρμα τηλεδιάσκεψης την Webex της Cisco, την οποία χρησιμοποιεί και το Υπουργείο Παιδείας για την τηλεκπαίδευση. 

Έτσι μας παρέχεται η δυνατότητα πλήρους κάλυψης όλων των θεμάτων της Ημερήσιας Διάταξης της Γ.Σ. και συγχρόνως εξασφαλίζεται η αδιάβλητη διεξαγωγή όλων των απαιτούμενων ψηφοφοριών και βεβαίως της εκλογής των νέων μελών Διοίκησης.

 

Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί σε 2 βήματα:

Βήμα 1

Αρχικά πρέπει να γίνει η αναγκαία ταυτοποίηση με την επικαιροποίηση των στοιχείων των μελών του ΣΕΨΕ, οπότε ο κάθε Συνεταιριστής θα πρέπει να εισέλθει στην διεύθυνση:   https://youare.sepse.gr

Ø  Εκεί πρέπει να συμπληρωθεί το ονοματεπώνυμό, το πατρώνυμο, το email  και  το τηλέφωνο (κατά προτίμηση το κινητό) του κάθε μέλους.

Ø  Επίσης δηλώνεται η υποψηφιότητα στις Αρχαιρεσίες του Συνεταιρισμού (για Διοικητικό Συμβούλιο ή Εποπτικό Συμβούλιο) τσεκάροντας το ανάλογο πεδίο.

Ø  Επίσης θα βοηθούσε αν γνωρίζαμε εκ των προτέρων την πρόθεσή σας, για συμμετοχή στην τηλεδιάσκεψη.

Πρέπει να γνωρίζετε ότι: Δυνατότητα συμμετοχής στις ηλεκτρονικές ψηφοφορίες και στις Αρχαιρεσίες, θα έχουν  μόνο όσα μέλη ακολουθήσουν την παραπάνω διαδικασία ταυτοποίησης.

 

Βήμα 2

Στη συνέχεια θα λάβετε στο e-mail που δηλώσατε:

1.       Οδηγίες χρήσης για την πλατφόρμα τηλεδιάσκεψης:   Πως θα την αποκτήσετε, πως λειτουργεί – βασικές έννοιες,  πως θα συμμετάσχετε στη Ετήσια Τακτική  Γενική  Συνέλευση.

2.       Τα «ηλεκτρονικά σας εισιτήρια».   Ένα για την είσοδό σας στην τηλεδιάσκεψη και ένα για τις ψηφοφορίες και την εκλογή μελών Διοίκησης.

Πριν την τηλεδιάσκεψη και με σχετική ενημέρωση στο δηλωμένο e-mail θα λάβετε ειδοποίηση για δοκιμαστική λειτουργία της όλης διαδικασίας σύνδεσης - παρακολούθησης και θα υπάρχει διαθέσιμη τεχνική υποστήριξη και με τηλεφωνική κλήση.

Η τηλε-ψηφοφορία θα γίνει στην διεύθυνση:     https://vote.sepse.gr

Κάθε e-mail θα μπορεί να ψηφίσει μία και μόνο μία φορά και θα εισέρχεται στην πλατφόρμα με όνομα χρήστη και κωδικό που θα κοινοποιηθεί στο ίδιο το e-mail, λίγες μέρες πριν την ψηφοφορία.

 

Η κάλπη θα είναι «ανοιχτή» για όλη την ημέρα της Ετήσιας Τακτικής  Γενικής  Συνέλευσης.

 

Τέλος με απόφαση του Δ.Σ., μεταξύ των μελών που θα λάβουν μέρος στην Γ.Σ. και θα έχουν συμμετοχή στις ηλεκτρονικές ψηφοφορίες και τις Αρχαιρεσίες, θα κληρωθούν δύο (2) δωρεάν Συνεταιριστικά Μερίδια σε αντίστοιχους Συνεταιριστές.

 

Τα αποτελέσματα των εκλογών θα κοινοποιηθούν στην ιστοσελίδα του Συνεταιρισμού μετά από 2 μέρες.

 

Εκ του Δ.Σ. του Σ.Ε.Ψ.Ε.  Σ.Π.Ε.